101 || Manu Vilaseca (Corredora de l’equip CRAFT), Oriol Antolí i Sílvia Pou (logística i assistència a una Backyard Ultra) i Pau Llorens (La Cursa del Tractor)

🏃🏻‍♀️ Amb la Manu Vilaseca,  corredora de l’equip Craft, xerrem sobre l’Everest Trail Race, el Nepal i fa una valoració del seu 2023, no gaire positiu, També coneixerem els seus objectius de cara al 2024 (no passarà per la Western States Endurance Run, no ha tingut sort al sorteig) i ens dona la seva opinió sobre UTMB.
· https://www.instagram.com/manuvilaseca/

📝 Parlem un cop més amb l’Oriol Antolí i amb la seva parella la Sílvia Pou de la final de les Backyard Ultra als Estats Units, però en aquest cap des del punt de vista logístic. Quin material ha necessitat per córrer durant 90 hores, com s’ho ha emportat als Estats Units, quan fa ho porta preparant i el més important com s’ho ha fet la Sílvia per tenir-ho tot a punt per a que a l’Oriol no li faltés de res durant gairebé 4 dies. 
· https://www.instagram.com/oriol_antoli_sarrau/
· https://www.instagram.com/silpoup/

🚜 Us presentem una cursa que ha posat Casserres potes amunt. Participants corrrent davant un tractor. Ens ho explica un dels seus ideòlegs, en Pau Llorens.
· https://www.instagram.com/lacursadeltractor/

· Inscripcions al Fem Muntanya 100: https://forms.gle/odNdtmypzVitYRdx5

· Punt de Trobada: https://maps.app.goo.gl/BCrxXrBqtBNjRFEz6


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *