107 || Ada Xinxó (Race Around Ruanda en Bikepacking), Robert Marcé (Txell Figueras i l’Andalucia Bike Race), Test al COROS Heart Rate Monitor, Marc Cornet (Príncipes y Esclavos de Marcos Pereda) i Guillem Marchal (Agressions en el món del futbol)

🚵🏻‍♀️ La nostra ciclista més Fem Muntanyera ens explica la seva darrera aventura que l’ha dut a donar la volta a Ruanda, en una prova en bikepacking i autosuficiència, durant 1000 quilòmetres i 17.000 metres de desnivell positiu. Com és Ruanda sobre les dues rodes?
· https://www.instagram.com/adanonstop/
· https://www.strava.com/activities/10716409811

🚵 En Robert Marcé ens porta la contra crònica de l’Andalucia Bike Race i escoltem la conversa que va mantenir amb la segona classificada, la Txell Figueras.
· https://www.instagram.com/robertmarce/
· https://www.instagram.com/txellfigueras/

🫀 Hem provat durant moltes setmanes el sensor de freqüència cardíaca òptic de Coros i aquests són els nostres resultats i així ens ha funcionat. 

· Compra’l aquí amb el CODI FMCOROS: https://ja.cat/FM_Coros_Heart_Rate_Monitor

📚 En Marc Cornet ens proposa “Príncipes y Esclavos. Una historial social y cultural del deporte” de Marcos Pereda, editat per Ariel.

💡 En Guillem Marchal fa una crida sobre si cal deixar el futbol en cas d’agressions. Aquesta secció no us deixarà indiferents


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *