110 || Luis Alberto Hernando (Documental C.A.E.M.), ISARD RUN (Guillaume Whatson i Sergi Padullés), Test a LA SPORTIVA JACKAL II BOA i Guillem Marchal 

🧗 Xerrem amb un dels instructors del C.A.E.M. a Candanchú. En Luis Alberto Hernando el podeu veure al documental amb el mateix títol a Amazon Prime. En aquesta serie documental podreu saber com es preparen els 19 futurs membres del GREIM de la Guàrdia Civil. El risc és addictiu?
· https://www.instagram.com/luisalbertohernando/

🦌 Una marca de roba de baix impacte. Així es defineixen a Isard, una nova manera d’escriure les normes del retail vinculat als valors de la sostenibilitat, les baixes emissions i la reutilització dels materials. Gent que vol canviar les regles del joc i que estan entrant amb molta força.
· https://isard.run/
· https://www.instagram.com/isard.run/

👟 Pros i contres de La Sportiva Jackal II BOA, unes sabatilles amb aires ultreros i amb el sistema BOA FIT. Arriba el sistema de tensió de les sabatilles de ciclisme a unes grans sabatilles de trail.

🎁 Sorteig d’una inscripció per a la Backyard Terra Endins a Torelló del proper 11 de maig. 

💡 En Guillem Marchal ens parla de l’addicció a la dopamina.
· https://guillemmarchal.com

________________________

🎖 Fes-te MECENES i ajuda’ns per només 1,99€/mes
· https://anchor.fm/femmuntanya/subscribe

📱OTR és l’opció i el complement de les curses a l’aire lliure tal com les coneixem fins ara. Amb OTR pots competir en recorreguts reals quan vulguis. OTR posa la tecnologia necessària, tu els músculs i el cor.
· https://opentrailraces.com/

👕 Regala’t una camisa tècnica Flying Burrito amb 5€ de descompte amb el següent codi: femmuntanya
· https://flyingburrito.eu/

🧴 15% de descompte per la compra de les cremes antifricció i reparadores SIXPRO. CODI: FEMMUNTANYA
· https://www.sixpro.eu/

⌚️ Gràcies al Fem Muntanya i a COROS, pots beneficiar-te en la compra dels dispositius que més i millor han evolucionat a nivell qualitatiu per la gent que fem esport. Utilitza el codi FMCOROS.
· https://ja.cat/FMCoros


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *