61 || Especial Marathon des Sables amb Obrir-se al Món [19/03/2022]

>> Si vols col·laborar amb el podcast, fes-te SUBSCRIPTOR PREMIUM per només 1,99€/mes
· https://anchor.fm/femmuntanya/subscribe

________________________

· En aquest programa especial coneixerem la part esportiva i més solidaria de la Marathon des Sables. Començarem amb una conversa amb l’Olivier Sepulchre, que és un dels responsables d’aquesta prova i és l’enllaç amb tots els corredors catalans, espanyols i francesos. 

· Continuarem amb una doble conversa amb els responsables de l’associació Obrir-se al món com són el Cesc Pellicer i la Marta Bacardit. Tots dos són pares d’en David, un jove de 27 anys amb autisme. Amb ells dos coneixerem com viuen els familiars més propers d’una persona amb autisme i que aporta ajuda l’associació Obrir-se al món. Ens explicaran com podem col·laborar amb l’associació. 

· Acabarem amb una taula rodona amb alguns dels membres de l’equip d’Obrir-se al Món que correran aquest 2022 la Marathon des Sables. Parlem amb Elena Moro (directora de la revista Oxígeno i editora adjunta de la revista Trail Run), Manu Vilaseca (Corredora de muntanya), Josep Maria Calvet, Xavier Muñoz i en Guillem Marchal. Tindrem la col·laboració de l’Anna Grífols per resoldre els dubtes sobre alimentació i hidratació.

· Compreu els vostres quilòmetres a la següent web:
>> www.run4autism.com
>> www.obrirsealmon.org

________________________

-> Web: https://femmuntanya.cat
-> Telegram: https://t.me/femmuntanya
-> TW: @femmuntanya
-> IG: @femmuntanya
-> Correu: femmuntanya@femmuntanya.cat
-> Club Strava: https://www.strava.com/clubs/femmuntanya
________________________


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *