69 || Laia Diez, Ada Xinxó (MB Ultime / Seven Serpents) i Fátima Blázquez (3 Dias Trail Ibiza)

📱 KOMOOT és l’aplicació per descobrir, planificar i compartir rutes.
· https://www.komoot.es/

🎖 Col·labora amb el podcast fen-te SUBSCRIPTOR PREMIUM per només 1,99€/mes
· https://anchor.fm/femmuntanya/subscribe

⌚️ Gràcies al Fem Muntanya i COROS, pots beneficiar-te en la compra dels dispositius que més i millor han evolucionat a nivell qualitatiu per la gent que fem esport. Utilitza el codi FMCOROS
· https://ja.cat/FMCoros

________________________

👩‍👧‍👧 Anem fins a Castellnou de Bages per xerrar amb la Laia Diez i conèixer l’escola de Trail que dirigeix juntament amb la seva parella. També ens explica com planifica els entrenaments dels seus atletes i en quin moment esportiu es troba actualment.
· https://laiadiez.com

🚵🏻‍♀️ Amb l’Ada Xinxó reviurem els seus dos grans reptes d’aquest 2022, la MB Ultime que no va poder acabar l’any passat i que enguany repetia, i la Seven Servents, una carrera de més de 800 quilómetres en gravel i total autosuficiència.
· https://www.strava.com/athletes/2011717

🏝 Viatgem fins a Eivissa per conèixer la cursa 3 Dias Trail Ibiza, i ho fem de la mà de la seva organitzadora, la Fátima Blázquez. No us perdreu la conversa per què us vindran ganes de córrer per l’illa blanca. ATENCIÓ!! Que tenim una inscripció per a regalar!
· https://trailibiza.com/ca-es/

📚 En Marc Cornet ens proposa “3 nits de torb i 1 cap d’any. Crònica de la tragèdia del Balandrau” escrit per Jordi Cruz, editat per Símbol.
>> Per si vol comprar el llibre d’avui: https://amzn.to/3Imxsf6

✏️ ENQUESTA: Us agradaria que al col·legi dels vostres fills hi hagués una activitat extraescolar relacionada amb la muntanya?

🌤 La previsió meteorològica ens la porta la Mònica Usart.

💡 En @Guillem Marchalens parla de només ser nens i nenes

________________________


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *