71 || Joan Solà (pare esportiu de Kilian Jornet), Anna Grífols (alimentació en ultra distància) i Melcior Truncal (Marató del Montseny)

⛰ Comencem temporada parlant amb el pare esportiu de Kilian Jornet, en Joan Solà. Intentarem saber per què ha arribat a ser el millor corredor del món i per què és qui és. En Joan ens explica anècdotes dels inicis del Kilian com a esportista d’èlit i entendrem la filosofia NNormal.

🥑 Passem per la consulta de la nostra nutricionista de referència Anna Grífols de Nutriexper. Amb l’Anna parlem de calories, alimentació i errors que cometem quan fem proves d’ultradistància.
>> https://www.nutriexper.com

📆 El Melcior Truncal, director de la Marató del Montseny, ens fa dentetes per anar el proper 13 de novembre a Sant Esteve de Palautordera i ens regala dues inscripcions entre els oients. 
>> https://maratomontseny.com

📚 En Marc Cornet ens proposa “Córrer i viure: Trobar la força, la felicitat i l’equilibri en el running” de la Emelie Forsberg, editat per Columna.
· Per si vols comprar el llibre d’avui: https://amzn.to/3Bl4dXY

💡 En Guillem Marchal ens parla sobre el “Drop out i les excuses”.

________________________

📱 KOMOOT és l’aplicació per descobrir, planificar i compartir rutes.
· https://www.komoot.es/

⌚️ Gràcies al Fem Muntanya i COROS, pots beneficiar-te en la compra dels dispositius que més i millor han evolucionat a nivell qualitatiu per la gent que fem esport. Utilitza el codi FMCOROS
· https://ja.cat/FMCoros

________________________


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *