77 || Jose Garrote (Everest Trail Race), Toni Font (Flying Burrito), Marc Cornet i Miquel Pucurull, Test al Suunto 9 Peak Pro

👕 Donem la benvinguda a la marca catalana de camises tècniques @flyingburrito.eu. En @tonifontmarti ens explica les característiques i com va nèixer la idea de fer aquestes camises d’estil punk i yanquee. Regalem una camisa entre els mecenes del podcast. 
· https://flyingburrito.eu/

🏔 Reviurem des de dins l’EVEREST TRAIL RACE (@everesttrailrace) amb la veu del 5é classificat, en JOSE GARROTE (@josegarrots). En Jose ens explicarà des del per què, a com s’ho ha fet per pagar la costosa inscripció i sobretot com ha viscut cada aventura d’aquest repte al voltant de les muntanyes més altes del planeta.

📚 Entrem a la biblioteca del Fem Muntanya amb el Marc Cornet (@marccornet78) i el Miquel Pucurull, que ens presenta el seu nou llibre, “Gambada a gambada. L’alegria del córrer” editat per Columna Edicions)
· Per si vols comprar el llibre d’avui: https://amzn.to/3VlqgW1

⌚️ El nou SUUNTO 9 PEAK PRO passarà el test del Xavi Alujas. Quines són les seves virtuts i quins són els seus defectes? @suuntoesp

💡 En @guillemmarchal ens parla del síndrome del dorsal.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *