94 || Jordi Vilalta (Red Bull X-Alps), Oriol Antolí (Sabatilles ultreres), Jes Bonet (Entrenament creuat amb bicicleta) i Guillem Marchal

🪂 Coneixerem el Hike & Fly i el Red Bull X-Alps de la mà del 24é classificat en la prova més dura d’aquesta disciplina, en Jordi Vilalta. Aquesta prova consisteix en fer una volta pels Alps que va des d’Àustria fins al Montblanc i tornar, i els participants tenen 12 dies per acabar-la, i l’han de fer combinant el trekking amb el vol en parapent.
· https://www.instagram.com/vilalta_cantenys_xalps2023/
· https://www.redbullxalps.com/live-tracking#/athlete/jordi-vi

👟 Repassem sabatilles per a llarga distàncies amb l’Oriol Antolí, que ha partir d’avui ens acompanyarà per parlar de material. Avui parlarem de les  Hoka Speedgoat 5 Wide, Inov8 Trailfly Ultra 300, Salomon Ultra Glide, Gamma Trail Saucony (Xodus Ultra 2, Endorphin Trail i Endorphin Edge) i Merrell MTL Long Sky 2.
· https://www.instagram.com/oriol_antoli_sarrau/

🚲 Quins beneficis i quins inconvenients té introduir la bicicleta en el nostre entrenament. Com podem millorar en la carrera per muntanya? No et perdis una altra conversa magistral amb la nostra entrenadora i Doctora en Fisiologia de l’esport, Jes Bonet.
· https://www.instagram.com/jesbonet_run4you/

💡 Amb el Guillem Marchal repassem aquesta tercera temporada. A quines conclusions haurà arribat el Guillem?


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *