REPTES DESEMBRE 2023

· La primera opció és fer un recorregut que transcorre per molts dels corriols per on passarà la Llanera, a Sabadell i que serà el mateix track que farem tots els que vingueu el proper 17 de desembre a la Trobada del Fem Muntanya 100. L’inici el trobareu a la zona de Can Junqueras i seran uns 13 quilòmetres i uns 400 metres de desnivell positiu. És apte per a tothom i segons el vostre nivell el tindreu fet en menys de dues hores. Evidentment tots els que vingueu a la trobada ja tindreu un dels dos reptes del mes de desembre i entrareu automàticament al sorteig que de seguida us anunciaré.
· La segona opció d’aquest mes de desembre la tindreu a les comarques gironines, i més concretament a Canet d’Adri, amb sortida i arribada al pavelló esportiu, just el mateix punt d’on es dona el tret de sortida de la Trail Rocacorba. En aquest cas podreu escollir entre els recorreguts de la Express o la Trail de Rocacorba que organitza Klassmark. Seran uns 13 kms i 750+ o 24kms i 1150 D+. Vosaltres mateixos si voleu gaudir més intensament de la zona de Rocacorba i esteu preparant alguna de les curses del proper 28 de gener del 2024. 

Que podeu guanyar tots els que hi participeu a qualsevol dels dos reptes? Doncs atenció! Per als que feu el repte de La Llanera tenim dues inscripcions per a qualsevol de les seves distàncies i que es celebrarà el proper 28 de gener a Sabadell. Els que feu qualsevol dels recorreguts del Trail de Rocacorba podreu guanyar una de les dues inscripcions per al Trail Rocacorba que també es celebrarà el proper 28 de gener. A més a més tenim un pack de material per a sortejar entre tots els que feu qualsevol dels dos reptes. Tenim un cinturó ronyonera SALOMON, més exactament el model pulse de color blau. Aquest cinturó vindrà acompanyat per un pack de crema hidratant de la casa SIXPRO. El noms dels guanyadors tants de les inscripcions com del pack de material el donarem a conèixer a principis de gener, en un capítol especial del FEM MUNTANYA ON TOUR.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *