FEM MUNTANYA ON TOUR

Participa als Reptes del FEM MUNTANYA ON TOUR a partir de l’1 de Desembre de 2023!

Prepara’t per a una emocionant aventura amb el Fem Muntanya on Tour! A partir de l’1 de desembre de 2023, et convidem a sumar-te a dos desafiaments mensuals únics, disponibles a la nostra aplicació Open Trail Races. Aquí t’expliquem com participar:

 1. Descarrega i Registra’t a l’App OTR:
  • Descarrega gratis l’aplicació Open Trail Races.
  • Registra’t per començar la teva aventura.
 2. Troba les Teves Curses:
  • Utilitza el cercador de l’app i escriu “Fem Muntanya”.
  • Selecciona entre les curses disponibles per a aquell mes.
 3. Participa al Teu Ritme:
  • Inscriu-te en una de les curses.
  • Completa la cursa quan vulguis i al teu propi ritme.
 4. Entra en la Competició:
  • En acabar, apareixeràs automàticament a la classificació.
  • Tots els participants que completin la cursa entraran en un sorteig.

Premis Exclusius:

 • Guanya inscripcions gratuïtes per a futures curses.
 • Participa en el sorteig de material proporcionat pels nostres col·laboradors: SALOMON, FLYING BURRITO i SIXPRO.

No t’oblidis d’escoltar els capítols especials del Fem Muntanya ON TOUR, a on explicarem els reptes, donarem els guanyadors i t’explicarem que pots guanyar

¡No perdis aquesta oportunitat de desafiar-te i gaudir de la natura amb el Fem Muntanya on Tour!


MARÇ 2024

Aquest mes de març del 2024 us proposem dos reptes, un al Pallars Sobirà i el segon al Baix Ebre.

· El primer repte el trobem a Vilamur, a la Vall del Siarb, al Pallars Sobirà. Podreu triar entre dues distàncies de la SKYRACE PIC DE L’ORRI: 15k i 850 D+ i el recorregut de la caminada de 10 km i 500 D+. Entre tots els que acabeu qualsevol de les dues distàncies optareu per dues inscripcions a la distància que vosaltres trieu acompanyada d’un pack de cerveses CTretze i 12 gels Fanté. La Skyrace Pic de l’Orri es celebrarà el proper 11 de maig del 2024.

· El segon repte del Fem Muntanya on tour d’aquest mes de març és la TRANCACIMS PAÜLS, que és correrà els propers 4 i 5 de maig del 2024. Nosaltres us oferim córrer amb OTR qualsevol de les distàncies (10Km i 550 D+ / 13Km i 960 D+ / 17Km 1250 D+ / 24Km i 1650 D+ / 34Km i 2400 D+). Tots els recorreguts són durs i exigents però espectaculars per un entorn natural únic i podreu entrenar la vostra Trencacims dels proper 4 i 5 de maig. Entre tots els que participeu a qualsevol de les distàncies regalem dues inscripcions amb un Obsequi de marxandatge de l’organització que us donaran en el moment de recollir el vostre dorsal.

I atenció, per què entre tots els que correu a qualsevol dels dos reptes entrareu al sorteig d’un pack de material format per: un cinturó SALOMON pulse, un pack de cremes reparadores SIXPRO que deixaran els vostres peus com a nous i una samarreta tècnica per a dona de la talla M, de la casa MERRELL. Així que ja ho sabeu, podeu participar des de ja mateix fins al proper 31 de març. Els guanyadors els donarem en el cinqué capítol del FEM MUNTANYA ON TOUR, a principis del mes d’abril.


FEBRER 2024

Aquest mes de febrer del 2024 us proposem dos reptes, un a terres garrotxines i l’altre al Berguedà, a la província de Barcelona.

· El primer repte el trobem a Beuda, a la comarca de La Garrotxa, molt a prop de Besalú. Us oferim córrer qualsevol de les distàncies de la MDM Gas Mountain (12 Km i 940 D+ / 21 Km i 1500 D+ / 4K vertical i 730 D+ / 4K descens i 750 D-). Els recorreguts són una mcia tècnics i divertits i els recorreguts són molt similars als de la cursa de la Mare de Déu del Món. MDM Gas Mountain no tenen cursa pròpia i forma part dels circuits OTR, tot i que hi ha la gent de Gas Mountain al darrere amb ganes i experència. Entre tots els que acabeu qualsevol dels 4 distàncies sortejarem quatre sopars al bar restaurant Sol Llers, a Figueres

· El segon repte del Fem Muntanya on tour d’aquest mes de febrer és la Sobrepuny Trail, que és correrà els propers 6 i 7 d’abril del 2024. Nosaltres us oferim córrer amb OTR qualsevol de les distàncies (37Km i 2400 D+ / 21 Km i 1500 D+ / 12 Km 1000 D+ / Vertical 3,5 Km i 800 D+ / Descens 4,8 Km i 800 D-). La principal característica i dificultat és la dura pujada al cim del Sobrepuny i la dificultat tècnica d’alguns dels seus corriols. Entre tots els que feu qualsevol de les distàncies sortejarem dues inscripcions per a qualsevol de les distàncies per al proper 6 i 7 d’abril.

Entre tots els que correu a qualsevol dels dos reptes entrareu al sorteig d’un pack de material format per: Una ronyonera SALOMON pulse, un pack de cremes reparadores SIXPRO que deixaran els vostres peus com a nous i una samarreta de cotó de la casa MERRELL. Així que ja ho sabeu, podeu participar des de ja mateix fins al proper 29 de febrer. Els guanyadors els donarem en el quart capítol del FEM MUNTANYA ON TOUR, a principis del mes de març.


GENER 2024

Aquest mes de gener del 2024 us proposem dos reptes, un a terres tarragonines i un altre a la província de Barcelona, a peus del Montseny.

· El primer repte el trobem a la província de Tarragona, on us proposem participar al repte de les Muntanyes de Prades Epic Trail Trail Costa Daurada. Al poble de Prades surten les tres distàncies que podreu triar. Una curta i apte per a tothom de 6 km i 200 D+, una altra de 12 km i 600 D+ i la més llarga i més complicada de 25 km i 1300 D+. Totes les distàncies recorreren els llocs més xulos de les muntanyes de Prades i per on passa la Muntanya de Prades Epic Trail Costa Daurada dels proper 9 i 10 de novembre del 2024. En el Fem Muntanya On Tour escoltareu al Lluís Yebra, director de la prova. Entre tots els que hi participeu en qualsevol de les distàncies podreu guanyar una inscripció per a la distància que vosaltres trieu del proper mes de noevembre del 2024 i material esportiu de la Muntanyes de Prades Epic Trail Costa Daurada,

· El segon repte del Fem Muntanya on tour d’aquest mes de gener del 2024 el trobareu al Vallés Oriental, més concretament al poble de Campins, als peus del Montseny. En aquest cas també podreu triar entre 3 distàncies. La més curta de 12 km i 600 D+, una mitjana de 21km i 1200 D+ i la més exigent de 29km i 1700 D+. Si feu aquest repte us anirà molt bé per preparar la cursa oficial que es celebrarà el proper 3 de març i que compartiran gairebé els mateixos recorreguts. L’ Arnau Amadó i la Maria Rovira ens expliquen els secrets de la Maasaiada. Entre tots els que trieu qualsevol de les tres distàncies podreu guanyar una d eles dues inscripcions per a la Maasaiada dels proper 3 de març.

I molta atenció, perquè entre tots els que feu qualsevol de les distàncies de la Muntanyes de Prades o de la Maasaiada entrareu en el sorteig d’un pack de material format, per un cinturó/ronyonera Pulse de la casa Salomon, una camisa tècnica espectacular Flying Burrito i un pack de SixPro que us deixaran la vostra pell com a nova i evitarà les butllofes i les irritacions. Donarem els noms de tots els guanyadors en el tercer capítol del Fem Muntanya On Tour que publicarem a principies de febrer.


DESEMBRE 2023

· La primera opció és fer un recorregut que transcorre per molts dels corriols per on passarà la Llanera, a Sabadell i que serà el mateix track que farem tots els que vingueu el proper 17 de desembre a la Trobada del Fem Muntanya 100. L’inici el trobareu a la zona de Can Junqueras i seran uns 13 quilòmetres i uns 400 metres de desnivell positiu. És apte per a tothom i segons el vostre nivell el tindreu fet en menys de dues hores. Evidentment tots els que vingueu a la trobada ja tindreu un dels dos reptes del mes de desembre i entrareu automàticament al sorteig que de seguida us anunciaré.
· La segona opció d’aquest mes de desembre la tindreu a les comarques gironines, i més concretament a Canet d’Adri, amb sortida i arribada al pavelló esportiu, just el mateix punt d’on es dona el tret de sortida de la Trail Rocacorba. En aquest cas podreu escollir entre els recorreguts de la Express o la Trail de Rocacorba que organitza Klassmark. Seran uns 13 kms i 750+ o 24kms i 1150 D+. Vosaltres mateixos si voleu gaudir més intensament de la zona de Rocacorba i esteu preparant alguna de les curses del proper 28 de gener del 2024. 

Que podeu guanyar tots els que hi participeu a qualsevol dels dos reptes? Doncs atenció! Per als que feu el repte de La Llanera tenim dues inscripcions per a qualsevol de les seves distàncies i que es celebrarà el proper 28 de gener a Sabadell. Els que feu qualsevol dels recorreguts del Trail de Rocacorba podreu guanyar una de les dues inscripcions per al Trail Rocacorba que també es celebrarà el proper 28 de gener. A més a més tenim un pack de material per a sortejar entre tots els que feu qualsevol dels dos reptes. Tenim un cinturó ronyonera SALOMON, més exactament el model pulse de color blau. Aquest cinturó vindrà acompanyat per un pack de crema hidratant de la casa SIXPRO. El noms dels guanyadors tants de les inscripcions com del pack de material el donarem a conèixer a principis de gener, en un capítol especial del FEM MUNTANYA ON TOUR.