91 || David Fusté Vilella (Salt BASE), Fátima Blázquez (3 Dias Trail Ibiza) i Guillem Marchal

🪂 La conversa d’avui són de les que ens agraden al Fem Muntanya, per què avui coneixerem al David Fusté Vilella, un amant de l’escalada i la muntanya i que des de fa deu anys practica el salt BASE. Si us ve de gust reviure els seus vols, si voleu saber per què ho fa o quins són els llocs més espectaculars pels que ha volat, escolteu aquesta conversa que és una delicia.
· https://www.instagram.com/david_fuste_vilella/

🏝 Donem la benvinguda a la 3 Dias Trail Ibiza com a nou col·laborador del Fem Muntanya. Coneixerem les novetats d’enguany de la mà de la Fátima Blázquez i us expliquem el que us trobareu els propers 1, 2 i 3 de desembre a l’illa d’Eivissa. A més us podeu inscriure amb un descompte del 5% si feu servir el codi FEMMUNTANYA a l’hora de formalitzar la vostra inscripció.
· https://3diastrailibiza.com/

🍀 Coneixerem els noms dels guanyadors de la camisa de Flying Burrito i de la inscripció per al Trail del Bisaura. En Toni Font farà de nen de Sant Ildefons.

💡 En Guillem Marchal ens reflexiona sobre viure i treballar.
· https://guillemmarchal.com

________________________

🎖 Fes-te SUBSCRIPTOR PREMIUM per només 1,99€/mes
· https://anchor.fm/femmuntanya/subscribe

🏝 3 Dias Trail Ibiza és una carrera per etapes pels amants del trail running i de la natura. Són 3 dies corrents pel cor de l’illa gaudint de les millors vistes i dels racons més naturals. Pots córrer els 3 dies o escollir les etapes que millor s’adaptin a les teves necessitats. Deixa’t sorprendre i gaudeix d’un 5% de descompte fent servir el CODI FEMMUNTANYA
· https://3diastrailibiza.com/

👕 Regala’t una camisa tècnica Flying Burrito amb un 10% de descompte amb el següent codi: Femmuntanya10
· https://flyingburrito.eu/

⌚️ Gràcies al Fem Muntanya i a COROS, pots beneficiar-te en la compra dels dispositius que més i millor han evolucionat a nivell qualitatiu per la gent que fem esport. Utilitza el codi FMCOROS.
· https://ja.cat/FMCoros

________________________


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *