REPTES GENER 2024

Aquest mes de gener del 2024 us proposem dos reptes, un a terres tarragonines i un altre a la província de Barcelona, a peus del Montseny.

· El primer repte el trobem a la província de Tarragona, on us proposem participar al repte de les Muntanyes de Prades Epic Trail Trail Costa Daurada. Al poble de Prades surten les tres distàncies que podreu triar. Una curta i apte per a tothom de 6 km i 200 D+, una altra de 12 km i 600 D+ i la més llarga i més complicada de 25 km i 1300 D+. Totes les distàncies recorreren els llocs més xulos de les muntanyes de Prades i per on passa la Muntanya de Prades Epic Trail Costa Daurada dels proper 9 i 10 de novembre del 2024. En el Fem Muntanya On Tour escoltareu al Lluís Yebra, director de la prova. Entre tots els que hi participeu en qualsevol de les distàncies podreu guanyar una inscripció per a la distància que vosaltres trieu del proper mes de noevembre del 2024 i material esportiu de la Muntanyes de Prades Epic Trail Costa Daurada,

· El segon repte del Fem Muntanya on tour d’aquest mes de gener del 2024 el trobareu al Vallés Oriental, més concretament al poble de Campins, als peus del Montseny. En aquest cas també podreu triar entre 3 distàncies. La més curta de 12 km i 600 D+, una mitjana de 21km i 1200 D+ i la més exigent de 29km i 1700 D+. Si feu aquest repte us anirà molt bé per preparar la cursa oficial que es celebrarà el proper 3 de març i que compartiran gairebé els mateixos recorreguts. L’ Arnau Amadó i la Maria Rovira ens expliquen els secrets de la Maasaiada. Entre tots els que trieu qualsevol de les tres distàncies podreu guanyar una d eles dues inscripcions per a la Maasaiada dels proper 3 de març.

I molta atenció, perquè entre tots els que feu qualsevol de les distàncies de la Muntanyes de Prades o de la Maasaiada entrareu en el sorteig d’un pack de material format, per un cinturó/ronyonera Pulse de la casa Salomon, una camisa tècnica espectacular Flying Burrito i un pack de SixPro que us deixaran la vostra pell com a nova i evitarà les butllofes i les irritacions. Donarem els noms de tots els guanyadors en el tercer capítol del Fem Muntanya On Tour que publicarem a principies de febrer.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *