MALLES SALOMON AGILE 3/4 TIGHT

En diverses ocasions hem parlat de diferents tipus de pantalons; amb malles compresives i no compresives, pantalons lleugers per a la copetició, i avui us porto el test de les malles Agile 3/4 Tight.

Beneficis

El tema dels beneficis de correr amb malles són molt relatius. N’hi ha de compresives que ajuden al retorn venós i ajuden a que els músculs no es desplacin, però a molta gent no els hi agrada sentir-se embutits. Això va a gustos. Jo personalment he fet curses llargues amb malles compresives i he fet l’Ultra Pirineu amb pantalons lleugers no compresius. De totes dues formes he anat bé, però cada cop tendeixo a anar menys apretat diguessim.

Característiques

Doncs són de la familia Agile, igual que la motxilla Agile 2 SET que ja vam parlar fa unes quantes setmanes. Les 3/4 Tight M són unes malles pirates per sota del genoll. Són lleugeres de només 159 grams de pes en la talla L i que s’ajusten perfectement a la cama sense comprimir. Aquestes queden perfectament posades durant tot l’entrenament. Estan fetes amb el teixit AdvancedSkin i ActiveDry que li donen lleugeresa, llibertat total de moviments i, a més, gestionen perfectament la humitat i mantenen el fred a ratlla.

Utilitat

Són molt útils amb un gran rang de temperatures, entre els 0 i els 15 o 20 graus. Són ideals per a la primavera i a l’estiu, en el cas de fer alta muntanya. Aquestes Agile també ens protegeixen del rajos solars amb protecció 50. Porten un detall reflectant al costat esquerra per a ser vistos en hores nocturnes. A la part de la cintura teniu un cordill semi-elàstic per a lligar-vos-les bé i una butxaca posterior amb cremallera per portar des de claus a un gel o barreta.

Condicions

Les he portat en dies freds de 0 graus i amb una mica de vent i la veritat és que protegeixen bé i ràpidament et conserven la calor corporal. Així que comences a suar, la temperatura es manté constant i l’excés de calor i suor l’expulsa cap a fora. La sensació a l’hora de portar-les posades es de suavitat i de segona pell, m’agrada no sentir les cames amb pressió per enlloc. Si ens les ajustem bé de la cintura, quan comencem a còrrer elles soles es posen a l’alçada correcta per sota del genoll. Ja podem fer els moviments que volguem que queden ben posades sempre. Es poden portar tant per fer sortides més suaus com en dies que toquin fer series o entrenaments més exigents. L’única pega que els hi he trobat és que si us agrada endinssar-vos per corriols molt tancats i amb bardisses, haureu d’anar amb compte, perquè us quedarà la marca de l’enganxada, tot i que evidentment no es desfilarà. 

Públic

Són una opció perfecte per a tots els corredors de tots els nivells que corrin tant per muntanya com per ciutat i a un preu interessant. Les prodreu utilitzar cada dia perquè tant si les renteu a rentadora en programes curts com si les renteu a mà, s’eixuguen molt ràpid i al dia següent les tornareu a tenir disponibles. Per a fer curses també us agradaran perquè són lleugeres i protegeixen molt bé del fred i del vent suau.

Comprar

Salomon


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *