MOTXILLA SALOMON S/LAB SENSE 2 SET

La solució ideal per les teves sortides curtes on necessites anar lleuger i carregar el material just i necessari.

Quan sortiu per la muntanya es recomanable portar un material mínim, com per exemple les claus de casa o del cotxe, un telèfon mòbil, una manta tèrmica, aigua, una mica de menjar i un paravent. Avui en dia existeixen cinturons on poder portar part d’aquest material, però personalment una motxilla crec que és la millor elecció. I avui parlaré d’una de les motxilles més minimalistes de la casa francesa Salomon per poder portar aquest material i alguna cosa més. Parlarem de la Salomon SLAB Sense 2 SET.

És una motxilla ultra lleugera de només 93 grams sense els bidons, tot i que amb la motxilla venen inclosos dos bidons Soft Flask Speed de 500 ml, i té una capacitat total de 2 litres.

Fem un repàs de com estan distribuïdes les butxaques i compartiments: A la part davantera hi ha dos per portar els bidons de 500 ml. Aquests compartiments tenen una cinta elàstica per evitar que els bidons rebotin o que els puguem perdre. Per sobre dels bidons tenim una butxaqueta a cada banda, una amb cremallera i una altra sense. En elles podem portar les claus o un mòbil petit i algun gel o barreta energètica. Per sota dels bidons i a cada banda tenim una butxaca més gran amb una tira de silicona per evitar perdre el material. Aquí podrem desar des d’un mòbil més gran, a uns guants, un tubular o un paravent tècnic. Darrera tenim només una butxaca també amb una banda de silicona a on podrem guardar un paravent més gran i una manta tèrmica.

No tens la sensació de portar-la posada per què queda perfectament ajustada i no hi ha cap rebot. És una mena d’armilla enganxada a la pell. És important que triem bé la nostra talla entre les 5 que ens ofereix Salomon. Aquesta motxilla està feta amb un teixit 3D Airmesh que juntament amb la tecnologia SensitFit i MotionFit de Salomon fan que sigui transpirable i confortable, donant un confort absolut. A més, és molt fàcil hidratar-se perquè els bidons et queden a prop de la boca i la petita distància que queda es soluciona pujant el bidó una mica amunt ja que la motxilla té una certa elasticitat. L’accés a les butxaques davanteres és molt senzill i en la posterior costa un punt més, però amb una mica de pràctica podreu agafar el material de dins sense deixar de córrer.

Porta el renovat sistema Twinlink Minim, Són dues cordes elàstiques molt fàcils d’enganxar i que a més podrem adaptar al nostre gust, tant si les volem més amunt o més avall. Aquest sistema evita un excés de pressió al pit i fregaments no desitjats. També cal afegir que aquest model SLAB SENSE 2 SET porta un xiulet incorporat i material reflectant per ser vistos si sortim a córrer durant la nit.

Aquesta motxilla Salomon S/LAB Sense 2 SET va destinada per a totes aquelles persones que amb un litre d’aigua i molt poc material en tingui prou. La podreu utilitzar per a entrenaments que vulguem anar lleugers de pes o en curses on demanin poc material obligatori. Per a la majoria de maratons de muntanya ens anirà molt bé. De Salomon he pogut provar els models SLAB de 5 i 8 litres, i he de dir que en la majoria de maratons no arribava a ocupar totes les butxaques de la Salomon S-LAB SENSE ULTRA SET.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *