Nou confinament, noves incerteses per l’esport de muntanya.

Com haureu pogut veure a la imatge de portada nosaltres no hem creat aquest article ni ens hem informat amb tot luxe de detall de què podem i què no podem fer en aquesta nova situació d’estat d’alarma, de toc de queda i de confinament de cap de setmana. Aquest mèrit és del David, un periodista que ens porta molts anys acostant l’esport del “running”, “trailrunning” i ciclisme des del seu completíssim web: El Blog Maldito. Així que nosaltres us desgranarem la seva informació molt per sobre però si voleu saber-ne més no dubteu a fer click al seu blog o al seu article que us detallo a continuació: “Cuándo, dónde y cómo puedes salir a correr con el Estado de Alarma en Cataluña”.

Anem per feina doncs i us posarem a continuació les respostes a les preguntes que estem segurs que ara mateix us ronden pel cap tenint en compte que totes les informacions arriben amb comptegotes, que moltes d’elles son difuses o confuses i que les publicacions oficials de les administracions no hi ha qui les entengui.

Quan i on sortir a córrer o amb bici?

  • De dilluns a dijous de 6.00h a 22.00h, dins de Cataluña. 
  • Del divendres al diumenge de 6.00 a 22.00, limitat al terme municipal on vius i els que limiten (es toquen) amb aquest. (MAPA)
  • No pots agafar el cotxe per anar al poble del costat i començar a córrer des d’allà. (Ex: si ets de Sabadell no pots aparcar a Terrassa o Castellar del Vallès) per pujar a la Mola que és de Matadepera. Pots sortir corrent de Sabadell i arribar on vulguis de Terrassa, Castellar del Vallès, Sant Quirze del Vallès, Barberà del Vallès, Sentmenat, Polinyà, Cerdanyola, Badia o Santa Perpètua)

+ informació

Quants cops puc sortir i amb quanta gent?

  • Les vegades que vulguis tot i que recorda que es demana limitar al màxim les sortides de casa i desplaçaments.
  • El número de persones no està especificat al DOGC així que es recomana fer-lo de la manera més individual possible o amb el teu grup estable de convivència.

+ informació

Quant de temps duraran aquestes restriccions?

  • 15 dies ampliables. El decret entra en vigor el divendres 30 d’octubre i es prolongaran fins divendre 13 de novembre.
  • De totes maneres no feu plans per abans d’un mes de restriccions no tindreu la frustració d’anul·lar-los.

+ informació

Hem de dur la mascareta a l’hora de córrer?

  • No és obligatòria però sí necessària en cas de no poder mantenir la distància de seguretat.
  • Porteu-la al damunt tot sigui que aquell dia el camí habitual s’assembli més a les rambles que no un corriol.

+ informació

Doncs fins aquí la informació de servei de Fem Muntanya, i tot i que n’hi ha molta més que no hem posat, recordeu que a qualsevol enllaç que us hem deixat podreu accedir-hi a través de les informacions del David del “blog maldito” o accedint al Podcast Especial Confinament del 30 d’octubre de 2020.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *