Podcasts

24.09.20 – Episodi 4: Melcior Truncal i Gerard Freixes 


El Xavi entra al món de les curses de mà dels organitzadors de curses Melcior Truncal (Ultra Montseny) i Gerard Freixes (Klassmark). L’Ada Xinxó ens apropa a la BTT i també repassem l’actualitat amb UltresCatalunya. Per últim el Guillem Marchal comença una série sobre les emocions com a bloqueig o palanca a l’hora d’aconseguir les nostres fites i avui ens parla de l’Eveja vs l’Admiració.

17.09.20 – Episodi 3: Enric Violán

 

El Xavi li fa a l’Enric Violán, podòleg esportiu, totes les preguntes que ens poden respondre preguntes respecte a les plantilles, les lesions, el calçat i d’aspectes vinculats amb la nostra pràctica esportiva. També repassem l’actualitat amb UltresCatalunya i ens apropem a la part més mental de l’esport amb el Guillem Marchal avui defensant la necessitat de comptar amb professionals de debò.

10.09.20 – Episodi 2: Oriol Santaló

 

El Xavi parla amb L’Oriol Santaló per saber més del repte en el que ha enllaçat Carros de Foc, La Porta del Cel i Camí de Cavalls, repassem l’actualitat amb UltresCatalunya, l’Albert Jorquera ens explica què és el RED-S i ens apropem a la part més mental de l’esport amb el Guillem Marchal on ens proposa l’autoconeixement per la millora contínua i l’autodefensa.

03.09.20 – Episodi 1: Emma Roca

 

El Xavi parla amb l’Emma Roca de l’Ecochallenge Fiji 2020, repassem l’actualitat amb UltresCatalunya i ens apropem a la part més mental de l’esport amb el Guillem Marchal que ens proposa com podem emfocar-nos sense objectius a la vista.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *