REPTES JULIOL 2024

Aquest mes de JULIOL del 2024 us proposem dos reptes, un al Pallars Sobirà i un altre al Baix Camp.

· El primer repte el trobem a Rialp al Pallars Sobirà, i us proposem la Rialp Matxicots, que és tot un referent de les curses de muntanya a Catalunya i
més enllà. Per a la gent d’OTR ens ofereixen dues rutes concèntriques de 10 i 20 km molt similars a les mateixes distàncies del dia de la cursa. Aquestes curses recorren la Vall d’Assua, enllaçant nombrosos poblets, sense guanyar massa alçada, dins el privilegiat Parc Natural de l’Alt Pirineu, assegurant així unes rutes segures i transitables tot l’any. Els premis a sortejar, DOS lots per a DOS afortunats, un home i una dona, cadascun compost per:
· 1 inscripció a qualsevol de les curses
· 1 dessuadora Rialp Matxicots
· 1 ampolla de vi del celler Cota730 de Rialp @celler.cota730

· El segon repte del Fem Muntanya on Tour d’aquest mes de juliol el trobem al poble de Vilaplana, al Baix Camp per participar a la Vilaplana 030 Extrem. La cursa consta de 3 bucles a l’entorn natural de les Muntanyes de Prades: terra de cingles, barrancs i balmes. Per al repte OTR hem triat el bucle central, que puja a La Mussara per Campanilles i baixa per Tosques. Gaudiràs d’un recorregut curt i exigent amb unes vistes impressionants.
Els premis a sortejar entre tots els finishers de Vilaplana:
· 1 dorsal per la OPO (cursa curta)
· 1 dorsal per la 030 (cursa llarga)

I atenció, per què entre tots els que correu a qualsevol dels dos reptes entrareu al sorteig d’un pack de material format per: un cinturó SALOMON pulse, un pack de cremes reparadores SIXPRO que deixaran els vostres peus com a nous i una samarreta EXCLUSIVA del FEM MUNTANYA. Així que ja ho sabeu, podeu participar des de ja mateix fins al proper 31 DE JULIOL. Els guanyadors els donarem per Instagram a principis d’agost i ens posarem en contacte amb cadascun dels guanyadors i guanyadores.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *