REPTES JUNY 2024

Aquest mes de JUNY del 2024 us proposem dos reptes, un a Osona i el segon al Berguedà.

· El primer repte el trobem a Sant Quirze de Besora, a la comarca d’Osona. Us proposem fer el EL TRAIL DEL BISAURA. Podeu triar dues distàncies, LA (NO TANT) CURTA. de 14 Km i 700+ i LA MITJA I PICO. de 25 Km i 1500+. El Trail del Bisaura és una de les curses més mítiques de casa nostra per la seva duresa i per tot el que envolta una la cursa que la fa molt, però que molt, especial. Entre tots els que hi participeu podreu guanyar: DUES INSCRIPCIONS entre totes les distàncies.

· El segon repte del Fem Muntanya on Tour d’aquest mes de juny el trobareu a Bagà, a la comarca del Berguedà. Us proposem fer el TRAIL MOIXERÓ, a on podreu triar entre 4 distàncies aptes per a tots els nivells: Vertical de 3’5k i 700+ // 12k 800+ // 24k i 1100+ // 36k i 2200+. El Trail Moixeró és un passeig espectacular pel Cadí-Moixeró recorrent els espais i cims més característics de la zona. El millor pla per fer vacances esportives i la millor manera de preparar reptes com la Salomon Ultra Pirineu. Tenim 4 inscripcions, una per a cada distància, que sortejarem entre tots els que feu cadascun dels 4 recorreguts.

I atenció, per què entre tots els que correu a qualsevol dels dos reptes entrareu al sorteig d’un pack de material format per: un cinturó SALOMON pulse, un pack de cremes reparadores SIXPRO que deixaran els vostres peus com a nous i una camisa tència FLYING BURRITO. Així que ja ho sabeu, podeu participar des de ja mateix fins al proper 30 de JUNY. Els guanyadors els donarem en el vuité capítol del FEM MUNTANYA ON TOUR, a principis del mes de juliol.


2 Replies to “REPTES JUNY 2024”

    • FemMuntanya

      Tens la possibilitat de guanyar-ne un! Busca un dia del mes de juny i a gaudir del Fem Muntanya On Tour!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *