REPTES MARÇ 2024

Aquest mes de març del 2024 us proposem dos reptes, un al Pallars Sobirà i el segon al Baix Ebre.

· El primer repte el trobem a Vilamur, a la Vall del Siarb, al Pallars Sobirà. Podreu triar entre dues distàncies de la SKYRACE PIC DE L’ORRI: 15k i 850 D+ i el recorregut de la caminada de 10 km i 500 D+. Entre tots els que acabeu qualsevol de les dues distàncies optareu per dues inscripcions a la distància que vosaltres trieu acompanyada d’un pack de cerveses CTretze i 12 gels Fanté. La Skyrace Pic de l’Orri es celebrarà el proper 11 de maig del 2024.

· El segon repte del Fem Muntanya on tour d’aquest mes de març és la TRANCACIMS PAÜLS, que és correrà els propers 4 i 5 de maig del 2024. Nosaltres us oferim córrer amb OTR qualsevol de les distàncies (10Km i 550 D+ / 13Km i 960 D+ / 17Km 1250 D+ / 24Km i 1650 D+ / 34Km i 2400 D+). Tots els recorreguts són durs i exigents però espectaculars per un entorn natural únic i podreu entrenar la vostra Trencacims dels proper 4 i 5 de maig. Entre tots els que participeu a qualsevol de les distàncies regalem dues inscripcions amb un Obsequi de marxandatge de l’organització que us donaran en el moment de recollir el vostre dorsal.

I atenció, per què entre tots els que correu a qualsevol dels dos reptes entrareu al sorteig d’un pack de material format per: un cinturó SALOMON pulse, un pack de cremes reparadores SIXPRO que deixaran els vostres peus com a nous i una samarreta tècnica per a dona de la talla M, de la casa MERRELL. Així que ja ho sabeu, podeu participar des de ja mateix fins al proper 31 de març. Els guanyadors els donarem en el cinqué capítol del FEM MUNTANYA ON TOUR, a principis del mes d’abril.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *