Salomon S/LAB NSO TEE M

El resum podria ser: una samarreta tècnica de Salomon per sortir a la muntanya i sentir que no portes res posat.

He pogut provar una peça SLAB que significa que el seu ús seria sobretot per a competir. Estic parlant de la samarreta Salomon SLAB NSO TEE M. Per començar destacaria dues coses, la lleugeresa i uns panells en forma d’espiral que duu en el seu interior. 

Característiques

  • Lleugeresa perquè només pesa 80 grams i realment és molt fina. Això ajuda a que s’assequi ràpid i que gairebé sembla que no portem res gràcies al seu teixit 37,5. Aquest tipus de teixit a més ajuda a regular molt bé la nostra temperatura. 
  • La nova tecnologia NSO de Salomon la trobariem en els panells interiors i està inspirada en la cultura Zen japonesa. Estan fets de mineral òxid que reflecteixen i auto activen el flux d’energia corporal per potenciar el to muscular i d’aquesta manera ajuda la recuperació del cos inclús quan estem fent un gran esforç físic.
  • A més trobareu elements reflectant per si correu durant la nit i així sereu visibles a la resta de corredors o vehicles.
  • En quan a característiques físiques acabaré dient que tant a l’interior del coll, de les mànigues i de la cintura hi ha una banda de silicona que farà que la samarreta no es mogui mentre correm i la portem sempre en la mateixa posició. Així evitarem fregaments i molèsties.

Utilitat

L’he provat en dues curses ràpides de muntanya i en alguns entrenaments. La primera sensació és de no portar res posat. Com he dit és molt lleguera, no comprimeix, però tampoc sobra samarreta. M’ha permès fer qualsevol moviment i el que si notes son els 4 panells del davant i els 6 del darrera i tens una sensació com que la samarreta es queda semifixa a la pell sense molestar. És agradable però és una sensació rara a la vegada, sobretot els primers minuts.

Comfort

Quan comences a suar la samarreta queda com més en contacte amb la pell i notes més aquesta suau pressió en els punts concrets on estan situats aquests panells. Com he dit al principi la podreu fer servir en competicions o entrenaments exigents, us anirà molt bé amb altes temperatures com a capa única o a l’hivern si porteu roba d’abric a sobre. Per cert, la trobareu en dos colors, en negre i en morat.

Resum

Una samarreta tècnica per competició o entrenaments de qualitat que es converteix en una segona pell el que la fa còmode, lleugera i pràctica. El preu és elevat però la seva qualitat s’ho val i, com tots els productes Salomon, la trobareu en versió femenina i masculina.

Comprar

Salomon


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *