Qui som

Fem Muntanya Podcast

Som el primer podcast en català dedicat única i exclusivament als esports a l’aire lliure i tot comença gràcies a les col·laboracions que havia vingut fent el Xavi Alujas a programes de RAC1 com l’ “Ultraesports” en els seus inicis i a “La primera pedra” on la criatura ja va començar a agafar el seu nom.

Després de tres anys meravellosos de ser una petita secció, d’un petit programa, dels caps de setmana a les sis del matí, en Xavi se n’adona de que hi ha massa històries per explicar en massa poc temps i pren la determinació de crear un podcast on hi càpiguen totes aquestes històries amb tots els seus protagonistes sense cap mena de limitació.

Som els que som

Ara per ara aquestes son les persones que estan col·laborant de manera més o menys activa i, amb més o menys continuïtat, perquè cada setmana hi hagi un programa més a la llista de reproducció acompanyant-vos mentre sortiu a fer esport, us desplaceu a treballar o a estudiar, o simplement mentre us relaxeu escoltant una cosa diferent de gent apassionada de l’esport outdoor com tu.

Una missió

Que l’esport outdoor tingui la visibilitat que realment mereix, proporcionalment a la quantitat de gent que ja en practica i, convertir-nos en una tribu cada cop més àmplia defensant els valors de la humilitat, la sostenibilitat, l’ecologia i el respecte.

La nostra història no esta vinculada a cap esport en concret. Tot i que no els practiquem tots només hi ha quelcom que tots els que ens interessen tenen en comú: el contacte amb la natura. És per aquest motiu que parlem i escoltem amb atenció i admiració a totes aquelles i aquells que viuen, com nosaltres, des de la passió i el respecte pel món natural que tant ens dona en tots els aspectes de la nostra vida.

“A la muntanya aprens que ets molt petit i això et fa relativitzar molt les coses i entendre el que realment és important”

 Kilian Jornet