REPTES MAIG 2024

Aquest mes de maig del 2024 us proposem dos reptes, un al Baix Empordà i un altre al Ripollés

· El primer repte el trobem a PALAMÓS, al Baix Empordà. Us proposem dos circuits, el Mar i Muntanya de 15 Km i 350 D+ i la Mitja d’en Sila de 21 Km i 650 D+. Són uns recorreguts que transcorren per un entorn preciós per les muntanyes costaneres del Baix Empordà, seguint talls del mític camí de ronda i acompanyats en molts moments pel mar de la Costa Brava. Entre tots els que hi participeu podeu guanyar: Una revisió mèdica esportiva al Servei de Rendiment i Medicina Esportiva (SERME) de l’àrea mutual i privada de l’Hospital de Palamós, una Samarreta tècnica del Centre Trail Palamós – Empordà Costa Brava, un Menú per 2 persones al Restaurant Sant Grillat (Palamós) , un pack de roba esportiva de la marca Brava Tramuntana i una inscripció per la cursa Transgavarres que es realitzarà el Novembre del 2024 gentilesa de Klassmark

· El segon repte del Fem Muntanya on Tour d’aquest mes de maig el trobarem a Ribes de Freses. Es tracta del PUJA/BAIXA el Taga, de tans sols 12 Km però amb 1100 metres D+. És l’excusa perfecte per pujar a una de les muntanyes mítiques de Catalunya i entrenar desnivell de pujada i de baixada. Entre tothom que hi participi podrà guanyar un sopar per a dues persones a la Tintoreria (restaurant de Ribes de Freser) i un lot de productes de la Vall de Ribes.

I atenció, per què entre tots els que correu a qualsevol dels dos reptes entrareu al sorteig d’un pack de material format per: un cinturó SALOMON pulse, un pack de cremes reparadores SIXPRO que deixaran els vostres peus com a nous i una faldilla tècnica MERRELL. Així que ja ho sabeu, podeu participar des de ja mateix fins al proper 31 de maig. Els guanyadors els donarem en el sisé capítol del FEM MUNTANYA ON TOUR, a principis del mes de juny.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *