REPTES FEBRER 2024

Aquest mes de febrer del 2024 us proposem dos reptes, un a terres garrotxines i l’altre al Berguedà, a la província de Barcelona.

· El primer repte el trobem a Beuda, a la comarca de La Garrotxa, molt a prop de Besalú. Us oferim córrer qualsevol de les distàncies de la MDM Gas Mountain (12 Km i 940 D+ / 21 Km i 1500 D+ / 4K vertical i 730 D+ / 4K descens i 750 D-). Els recorreguts són una mcia tècnics i divertits i els recorreguts són molt similars als de la cursa de la Mare de Déu del Món. MDM Gas Mountain no tenen cursa pròpia i forma part dels circuits OTR, tot i que hi ha la gent de Gas Mountain al darrere amb ganes i experència. Entre tots els que acabeu qualsevol dels 4 distàncies sortejarem quatre sopars al bar restaurant Sol Llers, a Figueres

· El segon repte del Fem Muntanya on tour d’aquest mes de febrer és la Sobrepuny Trail, que és correrà els propers 6 i 7 d’abril del 2024. Nosaltres us oferim córrer amb OTR qualsevol de les distàncies (37Km i 2400 D+ / 21 Km i 1500 D+ / 12 Km 1000 D+ / Vertical 3,5 Km i 800 D+ / Descens 4,8 Km i 800 D-). La principal característica i dificultat és la dura pujada al cim del Sobrepuny i la dificultat tècnica d’alguns dels seus corriols. Entre tots els que feu qualsevol de les distàncies sortejarem dues inscripcions per a qualsevol de les distàncies per al proper 6 i 7 d’abril.

Entre tots els que correu a qualsevol dels dos reptes entrareu al sorteig d’un pack de material format per: Una ronyonera SALOMON pulse, un pack de cremes reparadores SIXPRO que deixaran els vostres peus com a nous i una samarreta de cotó de la casa MERRELL. Així que ja ho sabeu, podeu participar des de ja mateix fins al proper 29 de febrer. Els guanyadors els donarem en el quart capítol del FEM MUNTANYA ON TOUR, a principis del mes de març.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *