96 || Raul Butaci, Oriol Antolí (Motxilles d’hidratació), Marc Cornet i Guillem Marchal

🏃🏻‍♂️ Es passa pel Fem Muntanya el corredor romano-català Raul Butaci. Ens parlarà des de la seva fantàstica participació a la UTMB 2023, fins com va acabar un jove romanés a Catalunya. Qui creieu que li va ensenyar a parlar català? Conversa molt interessant amb bones reflexions.
· https://www.instagram.com/raul.butaci/
· https://www.trailmontroig.cat/

🎒 Quines són les principals característiques en els que ens hem de fixar quan volem comprar una motxilla? Sabeu que ha no ha de tenir una motxilla per a fer-la servir en una Backyard Ultra? L’Oriol Antolí ens ho explica i ens diu quines són les que fa servir pels seus reptes i proves de llarga distància.
· https://www.instagram.com/oriol_antoli_sarrau/

🎁 Sortegem una inscripció per a la 3 Dias Trail Ibiza. Escolteu el capítol per saber el que heu de fer! El guanyador o guanyadora podrà triar si vol córrer 1 o 3 dies i quina distància voldrà fer dissabte 2 de desembre. Teniu tota la informació a la web
· https://3diastrailibiza.com/

📚 En Marc Cornet ens reflexiona sobre que mai és tard per seguir aprenent a partir de la seva experiència de la Matagalls-Montserrat i ens acaba donant uns consells sobre la importància de saber escollir els mitjons.

💡 En Guillem Marchal ens reflexiona sobre si seguir o no seguir.
· https://guillemmarchal.com


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *